Tropical Deciduous Forest |  Sectors of Indian Economy |  How Legislative Council is Formed |  Insectivorous Plants |  Causes of Revolt of 1857 in Points |  Ordinance Making Power of President and Governors |  Mangroves Cover in India |  Coral Reefs in India |  Seasons and Climate in India |  Constitutional and Statutory Bodies in India |  Rock Edicts of Ashoka |  Types of Motions in Parliamentary Procedure |  Types of Majorities in Parliament |  Pressure Groups in World and India |  Order of Precedence |  Types of Rocks |  Treaties in Indian History |  Types of Rocks |  Features of Indian Economy |  Geographical Indications |  Ancient History Terminology and Meanings |  Schedules of the Constitution |  Nuclear Power Plants in India List  |  Types of Clouds for SSC CGL | Nuclear Power Plants in India ListTypes of Ocean CurrentsStructure: Layers of EarthAPPSC Group 1 Answer KeySSC JE 2017 QUESTION PAPEROne Word Substitution for SSC and Bank ExamsMPSC Answer Key 2017 2017Layers of AtmosphereMPSC Answer Key 2017 2017BPSC Solved Question Paper 2017MPPSC Solved Question Paper 2017GST Bill IndiaDelhi SultanateLaw Commission of IndiaOscar Awards Winner 2017 ListDiseases in CropsCommon Drugs and UsesDifferent Types of Deserts in WorldUPSC Civil Services Exam-2016 Answer KeyUPSC CAPF Exam-2016 Answer Key | UPPSC UPPER Subordinate Exam-2016 Answer Key | Regulatory BodiesNational Parks in India | International Airports in India  | United Nation International Years National Highways | National Birds of Countries | Sessions of Congress  | Facts About Kerala

DSSSB Primary Teacher Answer Key 2017 Download

DSSSB PRT Teacher Test

DSSSB PRT {Primary Teacher} 29th Oct Answer Key 2017 Question Paper With Solutions

11.   Which oxides are mainly associated with photochemical smog
(a)  Sulphur Oxide
(b) Carbon Mono oxide
(c)  Nitrogen Oxide
(d) Silicon Oxide
Answer: Sulphur Oxide

12. Which organ is associated with biological rhythm in  mammals
(a)  Pineal
(b) Pituitary
(c)  Thyroid
(d) Thymus
Answer: Pineal

13.  The Malabar naval exercise involves India, USA and

(a)  France
(b) UK
(c)  Australia
(d) Japan

14. The Term of Vice President of India is

(a)  4
(b) 5
(c)  6
(d) 2
Answer: 5

15.  A famous exponent of Shahnai

(a)  Amjad Ali kHan
(b) Bismillah Khan
(c)  Allah Rakha Khan
(d) Javed Khan
Answer: Bismillah Khan

16. On 17th September 2017 P.V. Sindhu beat a player from which country to win the BWF Korean Open Super Series

(a)  Japan
(b) China
(c)  Korea
(d) UK
Answer: China
17.  Power of issuing a writ of Habeas corpus lies with
(a)  Supreme Court
(b) High Court
(c)  District and Session Court
(d) Both A and B
Answer: Both A and B

18. Mohiniyattam is a dance form from the state of
(a)  Karnataka
(b) Kerala
(c)  Andhra Pradesh
(d) Tamil Nadu
Answer: Kerala

19. In Microsoft word Ctrl+z is command for
(a)  Opening new document
(b) opening existing document
(c)  formatting a document
(d) Undo
Answer: Undo
20. Interest rate on saving accounts are decided by
(a)  Reserve Bank of India
(b) Union Cabinet
(c)  Finance Ministry
(d) Individual Bank

Answer: Individual Bank

Related Posts